Menu
  • Telefoon: + 31 (0) 348 56 34 61

  • E-mail: info@limatra-medical.com

Werkwijze


Een offerte voor een bestaand medisch hulpmiddel

Limatra komt naar u toe om aan de hand van uw programma van eisen en wensen (PVE) de mogelijkheden door te nemen. Op het moment dat het PVE is vastgesteld ontvangt u van ons binnen een afgesproken termijn een offerte. Mocht deze offerte interessant voor u zijn dan laten wij kosteloos monsters maken na een schriftelijke bevestiging van uw kant dat als de monsters voldoen aan alle specificaties de order geplaatst zal worden op basis van de in de offerte genoemde aantallen en verdere afspraken. Voor u dus zeer laagdrempelig en u loopt geen risico.


Een offerte voor een nieuw te ontwikkelen medisch hulpmiddel

Limatra heeft alles in huis om aan de hand van uw programma van eisen en wensen van een idee tot het door u gewenste medische hulpmiddel te kunnen komen. Wij werken nauw samen met diverse partners met ieder hun eigen deskundigheid zodat wij het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Technische ondersteuning, 3D tekenen, materiaal testen, certificeringen en keuringstrajecten, het zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden. De procedure werkt verder zoals omschreven bij ‘Een offerte voor een bestaand medisch hulpmiddel’.


Kwaliteit gegarandeerd

Tijdens het productieproces controleren onze mensen ter plaatse regelmatig of de kwaliteit van de medische hulpmiddelen voldoen aan de afgesproken specificaties. Aan het eind van elke productierun vindt nogmaals een controle plaats voordat de medische hulpmiddelen in de container geladen worden.
 

Limatra levert uw medische hulpmiddelen in elke door u gewenste verpakking
en eventuele bedrukking of bestickering.


Leverings- en betalingsvoorwaarden

Ook hier staan de eisen en wensen van de klant centraal. Gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd.


Graag nodigen wij u uit om een afspraak te maken
om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn!